Ποιοι είμαστε

"Όνειρα ζωής, επένδυση αξίας!"

Με στόχο το συμφέρον σας.

Το όραμά μας είναι σαφές και απλό: να προσφέρουμε στον πελάτη μας ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης ακινήτων, και να τον στηρίξουμε σε αποφάσεις που οδηγούν σε καθαρές, αποτελεσματικές και συμφέρουσες επενδύσεις. Αυτό με τη σειρά του καθορίζει και τον κεντρικό μας στόχο, που είναι η προστασία του πελάτη από λανθασμένες κινήσεις και η προσφορά επιλογών που βασίζονται στις δικές του ανάγκες και δυνατότητες, για μέγιστη απόδοση των χρημάτων του.

Με γνώση και συνεργασία.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κτηματικών συναλλαγών από το 1975. Η εμπειρία μας αυτή αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της εταιρείας. Είναι μια τράπεζα γνώσεων από την οποία αντλούμε καθημερινά συμπεράσματα, συγκριτικά αποτελέσματα, τάσεις της αγοράς, σωστές εκτιμήσεις, κατάλληλες επαφές.

Οι συνεργάτες μας, ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων και έμπιστων επαγγελματιών, είναι η ζωντανή δύναμη της εταιρείας. Ο κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός, γι’ αυτό η προσέγγισή μας είναι εξατομικευμένη και η επαφή μας προσωπική. Μόνον έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε ακριβώς το τι ζητά ο πελάτης και να ανταποκριθούμε με τις κατάλληλες προτάσεις.

Με δομή και σύστημα.

Το κλειδί της επιτυχημένης συνεργασίας βρίσκεται στη σωστή δομή προσέγγισης μιας αγοροπωλησίας. Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα επιτυχημένο σύστημα, που καθορίζει τα βήματα συνεργασίας με τον πελάτη:

  • Ακριβής αξιολόγηση. Ο προσδιορισμός της σωστής τιμής πώλησης ή αγοράς εξασφαλίζει αξιοπιστία και ταχύτητα. Η βάση δεδομένων, το ευρύ δίκτυο και η μεγάλη πείρα, μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα.
  • Επαγγελματικές συμβουλές. Πώς γίνεται η σωστή παρουσίαση ενός ακινήτου, πότε, ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν. Ποιες είναι οι δυνατότητες χρηματοδότησης, ποια και γιατί συμφέρει.
  • Προωθητικές ενέργειες. Η κατάλληλη περιγραφή και παρουσίαση του ακινήτου είναι βασική προϋπόθεση για την προσέλκυση σοβαρών ενδιαφερομένων.
  • Συνεχής επαφή. Το γραφείο μας διατηρεί μια συνεχή επαφή με τον πελάτη, ενημερώνοντάς τον για την πορεία και τις προτάσεις που υπάρχουν.

Με υποδομή και ευαισθησία.

Οι ανάγκες, οι στόχοι, οι προσδοκίες και οι δυνατότητες του κάθε πελάτη διαφέρουν, όπως και η εποχή, η αγορά ή οι προϋποθέσεις ενός συγκεκριμένου ακινήτου. Για το λόγο αυτό, κάθε ζήτηση και κάθε προσφορά απαιτεί προσεκτική μελέτη, διερεύνηση σε βάθος και σωστή αξιολόγηση. Η υποδομή του γραφείου μας, τόσο σε συνεργάτες όσο και σε τεχνικά μέσα, είναι άρτια. Η εκπαίδευση, η ενημέρωση και η τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων μας βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, ενώ η πιο σύγχρονη τεχνολογία είναι στη διάθεσή μας για ταχύτητα, οργάνωση και εχεμύθεια.

Η επένδυση σε ένα ακίνητο δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά συχνά και έντονα συναισθηματική. Πολλές είναι οι προσδοκίες και τα όνειρα γύρω από ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, πάνω στα οποία επενδύουμε έγνοια, αγάπη, χρόνο και χρήμα. Έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας των κτηματικών συναλλαγών, οι συνεργάτες του γραφείου μας διαθέτουν, παράλληλα με την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση, και την αναγκαία λεπτότητα και ευαισθησία. Η αγορά και η πώληση ενός ακινήτου είναι για μας μια υπόθεση ανθρώπινη και προσωπική, που απαιτεί ευέλικτες, επαγγελματικές, εχέμυθες και εύστοχες κινήσεις. Πάντα, με γνώμονα το συμφέρον και την ικανοποίηση του πελάτη.

Με έρευνα, ανάλυση και νομική υποστήριξη.

Οι συνεργάτες του γραφείου μας διαθέτουν την κατάλληλη γνώση για να διεξάγουν όποια έρευνα και ανάλυση είναι αναγκαία πριν μια συναλλαγή. Τμήματα τεχνικής και νομικής υποστήριξης, σύμβουλοι διαχείρισης και marketing θα δώσουν απαντήσεις και θα προτείνουν λύσεις για κερδοφόρες επιλογές. Ο μακρύς κατάλογος ικανοποιημένων πελατών που απευθυνόμενοι στην εταιρεία έκαναν την πιο συμφέρουσα επένδυση μαρτυρά την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διέπει τη σχέση μας με τον πελάτη.

Με αστικά και επαγγελματικά ακίνητα.

Το εύρος των δραστηριοτήτων μας εξασφαλίζει στους πελάτες μας ακίνητα και οικόπεδα στα Βόρεια Προάστια, στο κέντρο της Αθήνας, σε νησιά και βιομηχανικά πάρκα ολόκληρης της επικράτειας. Η εξειδίκευση του γραφείου μας στις απαιτήσεις του αστικού, εμπορικού και βιομηχανικού τομέα μας καθιστά πολύτιμους συνεργάτες στην ταχεία εύρεση ή διάθεση ακινήτων και οικοπέδων.

Στον εμπορικό/επαγγελματικό τομέα έχουμε στη διάθεσή μας, ακίνητα και οικόπεδα τα οποία βρίσκονται προς άμεση διάθεση στις πλέον εμπορικές αρτηρίες του νομού Αττικής. Ο σημαντικός αναπτυξιακός ρόλος στην οικονομία των ελληνικών βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων και το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον ξένων επενδυτών στον ελλαδικό χώρο έχει αυξήσει τις ανάγκες για επενδύσεις σε αστικά, βιομηχανικά, εμπορικά ακίνητα και οικόπεδα.

Στον αστικό τομέα έχουμε στη διάθεσή μας διατηρητέα, αρχοντικά, βίλες, μονοκατοικίες, μεζονέτες και διαμερίσματα, καθώς και αξιόλογα οικόπεδα, κατάλληλα για την ανέγερση πολυτελών κατοικιών.

Με ειδίκευση στα Βόρεια Προάστια.

Τομείς με εξειδικευμένους συνεργάτες για την αγορά η πώληση ακινήτων και οικοπέδων στα Βόρεια Προάστια είναι στη διάθεσή των πελατών μας, με πληθώρα επιλογών και προτάσεων, καθώς αντιπροσωπεύουμε το 100% των προς διάθεση ακινήτων. Το γραφείο μας κατέχει λεπτομερώς την αγορά των Βορείων Προαστίων και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε τιμές, προσφορά και ζήτηση. Η γνώμη, η ανάλυση και η πρόταση που θα λάβει ο πελάτης μας θα είναι εμπεριστατωμένη και συμφέρουσα.

Με αφοσίωση στον πελάτη.

Οι γνώσεις, η εμπειρία και η επιτυχία του γραφείου μας δεν θα είχαν αξία εάν δεν μετατρέπονταν σε ικανοποίηση για τον πελάτη. Εσείς, ο πελάτης μας, αποτελείτε την κινητήρια δύναμη για μας, εσείς αξιολογείτε τη δουλειά μας, εσείς απολαμβάνετε τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας, εσείς μας κάνετε καλύτερους. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να κτίσουμε και να διατηρήσουμε μια σταθερή, μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.